you like these daisies?
I've made a few days ago at the request of a lady who gave her a small birthday party for his daughter in the carnival theme, even though we're not really ...
I did know that the children liked them so much! :))
The mixture of these daisies is this:
200 gr flour 00 (or so)
2 eggs
2 tablespoons dry Marsala wine (or brandy or anisette)
Mix well and spread quickly with a rolling pin ... for those who possess it;)
a child when I was with my mom, there were many molds or pasta bowl, and were used the glasses to get a round shape ....
Cut circles of two sizes, a little lower, and practices of small radius cuts
overlap and press firmly at the center
Fry in oil di arachide caldo, tenendo bene premuto al centro del fiore con il manico di un cucchiaio di legno, poi girarli sottosopra e continuare a cuocerli
Farcire al centro con un cucchiaino di marmellata di ciliege e spolverizzare con zucchero a velo
Ho voluto renderle ancora più golose decorando margherite e foglie con del cioccolato fondente fuso e messo in una sacca da pasticciere
Con la pasta avanzata dalle margherite e per variare un po, l'ho steso di nuovo con il mattarello e l'ho tagliata a rettangoli
Questa è la fantasia di carnevale ;)
Buon Carnevale a tutti, anche se con anticipo...
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